American factoring is een super handige tool

2 min read
American factoring

American factoringOngeveer een half jaar geleden maakte ik voor het eerste kennis met American factoring. Op dit moment werkte ik nog voor een baas en hij wilde graag een oplossing vinden voor alle klanten die niet betaalden. Hij was hier namelijk flink wat tijd mee kwijt en kon deze daardoor niet besteden aan belangrijkere zaken. Eerst heeft hij deze taak aan mij uitbesteed, maar op een gegeven moment ging dat ook niet meer. Ik was toen namelijk hele dagen lang alleen maar aan het bellen, waardoor ik nergens anders meer aan toe kwam. Hier hebben wij het toen samen over gehad en daarna zijn wij op zoek gegaan naar een oplossing.

American factoring was de uitkomst

American factoring

Toen ik het hier met een collega over had, vertelde hij mij over American factoring. Dat leek mij een heel goed idee, maar ik wilde er wel iets meer van weten voor ik echt de beslissing ging maken. Gelukkig kreeg ik hier voldoende tijd voor, dus de volgende werkdag ben ik het helemaal gaan uitzoeken. Uiteindelijk heb ik online een korte vragenlijst ingevuld waar uit kwam dat zij ons konden helpen. De volgende dag hebben wij contact opgenomen om alles te regelen. Dit heeft ongeveer een weekje geduurd en toen verliep alles al soepeltjes.

Een goede ontdekking

Nu ik als zelfstandig ondernemer werk, maak ik ook gebruik van American factoring. Dat bevalt me ongelofelijk goed en ik kan het iedere zzp’er dan ook zeker aanraden. Het geeft jou zoveel meer tijd wat je kunt besteden een leukere dingen. Daarnaast kost het niet veel, maar levert het je wel veel op. Als je niet zeker weet of het iets voor jou is, kun je altijd contact opnemen met een van hun medewerkers. Zij staan er altijd voor open om jou te helpen. Echt een aanrader dus!