Dan is HostedXL degene die u moet hebben.

logo

Wilt u uw werk makkelijker maken door al het ict te vervangen? Dan is HostedXL degene die u moet hebben. HostedXL is er in gespecialiseerd om uw bedrijf te verbeteren op het gebied van de ict. Zo kan HostedXL makkelijk voor uw bedrijf een cloud opzetten waardoor u en uw werknemers altijd en overal bij bestanden kunnen en zo altijd te werk kunnen. Maar het zijn niet alleen cloud diensten die worden aangeboden. HostedXL legt ook netwerken neer die precies goed zijn voor uw bedrijf. Onder deze netwerktypes vallen de standaard DSL en glasvezel bekabelde netwerken, maar ook maken ze draadloze netwerken. Deze lopen natuurlijk altijd op een hoge snelheid en zullen nooit uit het niets dallen naar een lagere snelheid.

Mijn ervaring met HostedXL.

Mijn ervaring met HostedXL is zeer goed geweest. Zo heb ik voor een redelijke prijs makkelijk een draadloos netwerk aan laten leggen voor mijn bedrijf. Dit is ook binnen de afgesproken tijd gebeurd waardoor ik op tijd weer kon beginnen met werken. Daarvoor heb ik ook een cloud laten opzetten met Office 365 door HostedXL, zodat ik niet meer vast ben gebonden aan een werkplaats. Deze wordt ook goed onderhouden en er zijn nog geen problemen geweest met de cloud.

telefonie oplossingen

Contact met HostedXL.

Heeft u interesse in de werkzaamheden van HostedXL? Dan kunt u gemakkelijk een afspraak maken door even langs te komen bij het bedrijf zelf, waarvan u meer informatie kunt vinden op de site. Op de site kunt u ook nog eens de klantenservice bereiken via de live chat die is ingebouwd op de website. Verder kunt u bellen naar het nummer 0186 744 022 of mailen naar info@hostedxl.nl.