Emmers bedrukken met logo

2 min read

Wanneer u in uw bedrijf veel met emmers werkt is het zonde om standaard zwarte, grijze of blauwe exemplaren van de bouwmarkt te gebruiken. Als professioneel bedrijf of kleine zelfstandige is het niet altijd even gemakkelijk om nieuwe klanten te werven, dus op een creatieve manier wat extra attentiewaarde creëren is altijd welkom. Zoekmachinemarketing is daarvoor een goede optie, maar kan ook best prijzig worden. Marketing hoeft echter niet duur te zijn als u er een beetje inventief mee omgaat. Door het bedrukken van uw emmers met het logo creëert u nét dat extra beetje attentiewaarde dat u nodig heeft om een volgende opdracht te werven.

Professionele uitstraling

Naast de marketingwaarde vergroot het emmers bedrukken met logo natuurlijk ook de professionele uitstraling van uw bedrijf. Of u nu een bouwbedrijf, een glasbewassingsbedrijf, een schoonmaakbedrijf of een dierenvoederleverancier heeft, u wilt professioneel voor de dag komen en een nette uitstraling hebben. Bedrukte emmers dragen daar aan bij.

snel en professioneel emmers bedrukken

Emmers bedrukken met logo is een netter en strakker alternatief van het beplakken van een emmer met een sticker waarop uw logo afgedrukt is. Stickers kunnen slijten, zeker als de emmers vaak in weer en wind in de buitenlucht gebruikt worden. Daarnaast kunnen stickers van een emmer verwijderd worden, zodat uw emmer niet meer herkenbaar is als eigendom van uw bedrijf. Het direct drukken van uw logo op de emmer zorgt dan ook niet alleen voor promotionele meerwaarde, maar scheelt u ook kosten in de aanschaf van verloren en ontvreemde emmers.

Emmers bedrukken met logo is een goede manier om zichtbaarheid te verhogen!

Elke onderneming wil graag opvallen. Zichtbaarheid van huisstijl en logo kan er toe leiden dat mensen zich uw onderneming blijven herinneren en dat kan weer leiden tot nieuwe klanten. Een leuke manier om extra zichtbaar te worden is het bedrukken van emmers met uw logo.