Koper prijs weten?

2 min read
Logo-KH-Metals

Een tijdje terug had ik alle bekabeling vervangen in mijn bedrijfspand en had daardoor veel koperen kabels over. Daarom ging ik op internet opzoeken wat de koper prijs is voor oud koper toen kwam ik terecht op KH-Mentals. Een vriend van mij die ook een eigen bedrijf heeft raadde mij aan om bij KH-Mentals mijn oud ijzer te verkopen. Op de site staat een automatische bereken machine om uit te zoeken hoeveel jou koper waard is. Als je het invoert kan je ook gelijk een afspraak maken om de koper te brengen naar de koper toe. Toen ik daar kwam kreeg ik goede service van de medewerkers en er werd mij verteld hoe het oude koper wordt gerecycled.

oud-aluminium-prijs

Mijn ervaring met KH-Mentals

Mijn ervaring is dat de website erg goed is en overzichtelijk. Alle informatie is makkelijk te zoeken en het werkt allemaal snel. Op de website staat ook veel informatie over wat KH-Mentals doet en wat zij met het oude ijzer doen. Het bedrijf heeft ook hoog klantenreview, zij hebben een beoordeling van 4,78 van de 5. Er staan ook vele positieve reviews door andere mensen die hun koper bij KH-Mentals hebben verkocht. En dat heeft mij ook deels overgehaald om mijn oude koper bij KH-Mentals te verkopen. Wat ook fijn is is dat je in contact kan komen met KH-Mentals door Whatsapp in plaats van een mail sturen naar hun. Ook voor als je hen belt en er wordt niet opgenomen dat je dan een Whatsapp stuurt is ideaal. 

Interesse?

Heeft u thuis ook nog oud koper liggen en wilt u er vanaf? Ik raad u aan om uw oude koper te verkopen bij KH-Mentals.