Laat zien hoe dankbaar je bent

2 min read
Kerstpakketten

Door het uitdelen van kerstpakketten aan je medewerkers en relaties laat je zien dat je als bedrijf dankbaar bent, een keer per jaar aan het eind even tonen dat je blij bent met je medewerkers. Dit kun je doen in de vorm van een traditioneel pakket, maar tegenwoordig zijn er meerdere mogelijkheden. Wil je bijvoorbeeld een themapakket, drankpakket of iets anders dan is dit heel goed mogelijk. Verschillende combinaties zijn ook een optie, dan genieten degene die het pakket krijgt van meerdere dingen.

Kerstpakketten

Jarenlange ervaring

Bij kerstpakkettenexpress.nl doen ze al bijna 20 jaar voor verschillende bedrijven de kerstpakketten regelen, je snapt dat het bedrijf veel ervaring heeft en weet wat wel en niet goed in de markt ligt. Wil je een pakket samen laten stellen dan heb je verschillende opties waaruit je kunt kiezen, bijvoorbeeld een categorie en een prijs voor je pakketten. Maak een combinatie van food en leuke andere artikelen, aan jou de keus wat je leuk vind om te geven aan je relaties en medewerkers.

Kerstpakketten

Aandacht en zorg

Wanneer je kerstpakketten wilt weggeven aan je relaties wil je natuurlijk wel dat er aandacht en zorg aan is besteedt, hierover hoef je geen zorgen te hebben. Aan de samenstelling en de producten zie je al dat alles met de grootste zorg is uitgezocht, en er een prachtig pakket van gemaakt is. Relaties en medewerkers zien dat het niet zomaar een standaard kerstpakket is, maar een pakket waarbij tijd is uitgetrokken om het beste te maken. Welk soort pakket je ook kiest, iedere categorie of prijsklasse is laat zien dat je te maken hebt met kwaliteit en zorg.