Theater op Instagram.

2 min read

De meeste theaters hebben een breed aanbod van bijvoorbeeld toneelstukken, musical, films of cabaretiers. Voor iedereen is er wel iets in het theater te vinden wat hem of haar interesseert. Vaak worden mensen getriggerd om naar een theater te gaan wanneer ze hier bijvoorbeeld online iets over zijn tegengekomen. Voor theaters is het daarom van belang om zich online goed te profileren en de klanten aan te trekken. Een handig middel om hiervoor te gebruiken is social media, zoals bijvoorbeeld Instagram.

Waarom een Instagramaccount toegevoegde waarde heeft voor een theater?

Instagram is een social media platform dat de laatste jaren sterk is gegroeid. Het voordeel van Instagram is dat het makkelijk is in het gebruik. Mensen kunnen makkelijk foto’s plaatsen, liken, delen en erop reageren. Daarnaast kan een theater de doelgroep zelf opzoeken door gebruik te maken van hashtags die populair zijn onder de doelgroep. Via Instagram kan een goede impressie gegeven worden van de verschillende show die in het theater gespeeld worden en wat het theater allemaal te bieden heeft. Doordat Instagram erg visueel is zullen mensen wat ze zien ook beter onthouden. Ook is het voor klanten eenvoudig om via Instagram vragen te stellen, dit kan bijvoorbeeld door te reageren op een bericht of een privé bericht te sturen.

Wat kan Chatkracht hierbij betekenen?

Chatkracht Kan hierbij ondersteunen door vragen te beantwoorden van mensen die het theater zijn tegengekomen op Instagram. Dit kan bijvoorbeeld gaan over de verschillende shows die in het theater spelen, de openingstijden of kaartverkoop. De chatspecialisten zullen de binnen komende vragen binnen 30 seconden oppakken de klanten verder helpen. Daarnaast zullen ze de klanten die gecompliceerdere vragen hebben doorsturen naar het theater zelf. Dit kan zorgen voor meer klanten/ samenwerkingen. Chatkracht staat 7 dagen per week voor u klaar staat om de vragen van klanten te beantwoorden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *