Waarom de trucker cap ook voor jou is

2 min read

De trucker cap is veel meer dan de naam in eerste instantie doet vermoeden. Je zult waarschijnlijk meteen de associatie krijgen met vrachtwagenchauffeurs en hoewel dit niet onterecht is, er zit veel meer dan slechts een petje voor vrachtwagenchauffeurs. Het is namelijk een petje wat tegenwoordig voor vrijwel iedereen passend is en door vrijwel iedereen gedragen kan worden, ongeacht de gelegenheid of de omgeving. Dat maakt dat het aanbod hierin erg is uitgebreid en er veel verschillende soorten te vinden zijn. Het is daarom voor jong en oud en voor man en vrouw geschikt.

Hoe ziet de trucker cap eruit?

De trucker cap is, zoals de naam doet vermoeden, een petje. Aan de voorkant is deze dicht. Het vooraanzicht doet dus vermoeden dat het een volledig gesloten pet is. Echter, als je aan de achterkant kijkt, zul je zien dat de achterste delen niet volledig gesloten zijn. Het is een soort gaas of netvormig textiel.nl dat we heel veel gaatjes in zitten en je er dus doorheen kunt kijken. Verder zit er aan de onderkant een bandvormige sluiting. Dit kan in de vorm van klittenband zijn of van drukknoopjes. Op deze manier kan deze dus bijgesteld worden voor elke pasvorm.

Wanneer draag je het?

 Er is geen beperking als het gaat om haar en wanneer je deze truckercap kunt dragen .het is een modieuze symbool geworden en zal dus ook in de iets nettere omgevingen geaccepteerd worden. Door het ontwerp Bestaan er vele verschillende ontwerpen voor. Het is zelfs mogelijk om deze zelf te laten bedrukken of ontwerpen.  Door het ontwerp, kun je het zelfs bij het sporten of in een sportomgeving dragen. Het is namelijk hierdoor erg luchtig en maakt het makkelijk voor je lichaam om van de warmte af te komen zonder dat je enorm gaat zweten. Je hoofd gaat namelijk enorm snel zweten als je gaat sporten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *