Zeer goede tip voor een loopbaanbegeleiding

logo_rondomwerk

Ik ben sinds een aantal maande de trotse eigenaar van mijn eigen bedrijf. In de loop van deze maanden is mijn bedrijf erg gegroeid en heb ik een aantal werknemers erbij  aangenomen. Het bedrijf zal de aankomende tijd door de uitbreidingen erg gaan groeien. Daarom leek het mij ook een goed idee om op het internet op zoek te gaan naar loopbaanbegeleiding zodat mijn werknemers goed mee zouden kunnen komen. 

Zeer veel bedrijven dat loopbaanbegeleiding aanbieden 

Toen ik op het internet op zoek ging naar een bedrijf dat goede loopbaanbegeleiding aanbiedt kreeg ik zeer veel zoekresultaten. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan en een aantal websites had bezocht en met elkaar vergeleken sprak mij de website van Rondom Werk mij het meeste aan. De website is namelijk zeer goed en overzichtelijk. Ook bevat de website van dit bedrijf zeer veel informatie over de veel diensten die zij aanbieden. Nadat ik de informatie had gelezen besloot ik om op het internet op zoek te gaan naar een aantal reviews van voorgaande klanten. Op het internet vond ik vervolgens erg veel zeer positieve reviews van voorgaande klanten. Dit sprak mij erg aan waardoor ik besloot om contact te nemen om kennis te maken met het bedrijf.

Vitaalteam

Zeer goed en vriendelijk geholpen

Ik kon al erg snel terecht voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek werd ik erg vriendelijk en uitgebreid te woord gestaan en hebben we bespreken wat het bedrijf voor mij zou kunnen betekenen. Na het gesprek besloot ik daarom ook om het bedrijf in te huren voor de loopbaanbegeleiding van een aantal werknemers van mijn bedrijf. Hier is het bedrijf nu mee bezig en ik ben zeer tevreden over de dienst die zij leveren mij werknemers kunnen erg goed meekomen op het werk dat er verricht moet worden.

Laat een reactie achter

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.


*