Zeer tevreden over het online marketing bureau Dutch Blue

dutchblue

Ben je op zoek naar een goed online marketing bureau in Rotterdam? Neem dan eens een kijkje op de website van Dutch Blue, Ik ben namelijk sinds een aantal maanden de trotse eigenaar van mijn eigen bedrijf. Ik wilde graag een goede start maken en daarom ging ik ook op het internet op zoek naar een goed marketing bureau bij mij in de buurt. 

online marketingbureau

De website van marketing bureau Dutch Blue 

Toen ik terecht kwam op de website van Dutch Blue kwam ik terecht op de website van een zeer goed online marketing bureau. Op de website is zeer veel informatie te vinden voor wat het bedrijf belangrijk vindt en aan te bieden heeft. Na het lezen van de informatie besloot ik om contact op toenemen omdat de informatie mij erg aansprak. 

Zeer tevreden over de resultaten die er bereikt zijn

Tijdens het gesprek heb ik kennis gemaakt met het team en uitleg kregen over wat het bedrijf voor mij zou kunnen betekenen. Na het gesprek besloot ik om het bedrijf in te huren om de online marketing van mijn bedrijf onder handen te nemen. We zijn nu inmiddels een aantal maanden verder en er zijn zeer veel punten bereikt. daarom ben ik ook super tevreden.